Koppla avRanchRadio

Tatarataaaaaaaa!!!!

Välkommen till RelaxRanchRadio, den oberoende satiriska radiostationen för gott humör!

Vi börjar med vädret. Klockan är 07.15 och det ser ut att bli en vacker dag idag. Rakt fram finns en liten molnfront, till vänster om oss blå himmel och solen skiner ut ur det mest värdefulla sättet.

Vi förväntar oss inte regn i dag, men vi kan inte säga detta med 100 procents säkerhet, eftersom vädertesterna ännu inte är helt tillförlitliga. Vi rekommenderar därför att du packar ditt paraply för säkerhet, och om du märker symtom på regn i form av annalkande vind eller ökade moln ber vi dig att öppna paraplyet omedelbart och gå hem den snabbaste vägen. Om du har glömt paraplyet hemma trots att du blivit tillfrågad, sicksacka mellan regndropparna och sedan gå in i en 7-dagars karantän för att skydda dig själv och din miljö från mögelangrepp.

Temperaturerna i dag är plus 8 grader, och om våren fortsätter att råda idag, då är snö inte att vänta. Ändå rekommenderar vi att du har skidorna inom räckhåll, man vet aldrig!

Nu till RelaxRanch-nyheterna: Idag tillkännages en demo av sidot tänkare på RelaxRanch. Demot på 3 personer godkändes, eftersom säkerhetsavståndet på 9 ha uppfylls här. Ett maskkrav slopas och vi hoppas på ett fredligt utbyte (om oliktänkande skulle delta).

Antagandet att viruset inte kommer att gå förlorat på världens röv i år gör oss övertygade om att vi inom en snar framtid också kommer att kunna välkomna människor utan vaccinationsintyg till RelaxRanch. Den friska luften här, den gröna skogen och den orörda naturen är ständigt på väg att ge invånarna och besökarna i RelaxRanch ett hälsosamt immunförsvar. Det vore därför synd att förstöra detta med ett vaccin.

RelaxRanchRadio tar farväl för idag och önskar er alla där ute en underbar, fantastisk dag. Var ljuset!

Redaktörens anmärkning:

Eftersom yttrandefrihetens bästa för närvarande tyvärr är något skadat och för att undvika eventuella diskussioner i kommentarerna här, vill vi uppmärksamma dem som redan har förlorat fingret på avtryckaren – eller snarare pennan på tangentbordet – och deras humor återigen till det faktum att detta är satir. Vad satir betyder kan ses upp i Duden (jag föddes 1968, jag har fortfarande ett sådant hem). I den meningen: Håll dig respektfull och trevlig mot varandra, enligt mottot: Lev och låt leva. Och: Humor är när du fortfarande skrattar 😊

Vänliga hälsningar

Din moderator

Ilvy