class="img-responsive

Hej kära själ

Den nuvarande tiden är en enorm utmaning för människor, de yttre influenserna regnar ner över oss, försvagar vårt energisystem, lämnar oss tvivlande och grälande och eventuellt störtar oss i förtvivlan och depression. Detta gör det ännu viktigare nu att hålla sig helt med dig själv. Att dela upp våra krafter, att öva och befästa oss själva i medkänsla och kärlek till oss själva och därmed också för vår miljö. I svåra tider ligger den största potentialen i vår makt, att skilja det väsentliga från det obetydliga och ändå inte att utvärdera, utan att i alla händelser erkänna den otroliga möjlighet som universum erbjuder oss exakt NU.

Att hålla vår energi hög i vardagens liv och rörelse kan ibland kännas mycket svårt och ibland till och med ett nästan omöjligt åtagande. Men i stormens öga är det nästan vindlöst och lugnt.

Under dessa 10 dagar gav vi oss ut tillsammans på resan in i stormens öga. Jag erbjuder dig en paus där du kan koncentrera dig helt på dig själv och jag följer dig steg för steg tillbaka till den ursprungliga livskraften.

Lätthet, glädje och avkoppling väntar dig. Men också intensivt, åtföljt arbete på dig själv. Du kommer att lära dig att lyssna på din själ, att finna frid inom dig själv och att fatta beslut som främjar ditt välbefinnande. Det är inget nytt som vi ska lösa, det kommer bara att påminna dig om vem du verkligen är. Och vad din själ behöver för att återfå sin styrka och du kan leva ett uppfyllt och hälsosamt liv här och nu.

Vi kommer att ha flera timmars samtal dagligen, träna yoga, släppa befintliga energiblockeringar, meditera och vandra. Våra två hästar kommer att stödja oss i två sekvenser, vilket ger dig insiktsfulla ingångar genom att spegla dig.

Däremellan har du alltid pauser där du kan dra dig tillbaka till din stuga, göra dina dagliga poster i din personliga dagbok och ströva runt skogen ensam. Ingenting behöver – allt kan. Ändå kommer vi att följa en "färdplan" så att den ibland kan vara "resinous", eftersom vi går in på djupet och läkning ibland åtföljs av sorg och smärta och att släppa gamla och bekväma mönster är inte alltid lätt.

Här på RelaxRanch, inbäddat i skog och betesmarker, bara 2 km från vackra Vänern, kan naturens kraft kännas i sin fulla storlek. En maktplats som är förutbestämd för helande.

Våga och följ med oss på resan in i stormens öga!

Bho anam gu anam – från själ till själ

Vänliga hälsningar

Din murgröna