class="img-responsive

Hej kära

Här i Sverige är situationen fortfarande relativt avslappnad. Alla butiker, restauranger och kaféer är öppna. Men det påpekas också överallt att du håller 2-metersavståndet, tvättar och desinficerar händerna, nyser i armbågar och stannar hemma om du känner dig sjuk. Och folket här följer dessa riktlinjer mycket väl. Många äldre har frivilligt gått in i hemkarantän och vi stöttar dem genom att springa ärenden åt dem och hålla kontakten via telefon så att de inte helt tappar kontakten med omvärlden.

Vi har redan flera gånger tillfrågats om att den nuvarande politiska strategin för fullständig förorening av befolkningen är mycket diskutabel. Vi vill egentligen inte inta en politisk ståndpunkt här, men vi vill påpeka att vi inte är oansvarigt utsatta för en epidemi här bara för att det inte råder fullständigt undantagstillstånd och panik. Om man tittar på det nuvarande antalet sjukdomar och dödsfall måste man erkänna att vi inte har fler fall här än i isolerade länder. Men att simma mot mainstream är naturligtvis inte lätt och vi hoppas att Sverige håller kursen. Men det är bara en sidoanteckning.

Vi på RelaxRanch har 9ha skog, husen är långt ifrån varandra och varje hus har sin egen trädgård. Att hålla säkerhetsavståndet på 2 meter här är därför lätt 😊.

Naturligtvis förstår vi om några av er föredrar att skjuta upp resan på grund av situationen och erbjuda dig att du kan gottgöra din semester inom 12 månader från den bokade ankomstdagen 2020 (+/- 7 dagar). Eftersom situationen för närvarande kan förändras igen mycket snabbt hoppas vi naturligtvis att vi ses i år. Men om du redan vet att du hellre vill skjuta upp resan, skulle vi vara tacksamma om du kunde meddela oss så snart som möjligt.

Under tiden önskar vi er all kärlek, framhärdar och håller er friska. Vi ser fram emot att träffa dig, oavsett om det är i år eller 2021!

Varmt välkommen

Ditt RelaxRanch-team

Martin, Ilvy och Tim