Vinterlandskap RelaxRanch

Jag började skriva den här artikeln hela 8 gånger, och nu när jag har börjat den 9: e gången kommer jag att kasta allt jag ursprungligen ville skriva överbord. För det är ingen mening att idissla på händelser, eftersom du bombarderas med dem varje dag och gör det svårt även här ute i avskildhet att inte falla i dystra ruminationer.

Och det är därför denna text borde vara en glad strimma av hopp för alla våra återvändande och framtida gäster. Så att så många människor som möjligt kan besöka denna underbara plats här hos oss inom en snar framtid och föra kropp, sinne och själ tillbaka i harmoni efter alla känslomässiga påfrestningar.

Här på RelaxRanch verkar tiden stå stilla. Det faktum att utan sociala medier, utan TV och radio, skulle vi inte märka något alls om vad som händer i världen där ute får mig att tänka. Hela det globala nätverket kan mycket väl medföra många fördelar. Och jag är glad och glad över att få hålla kontakten med så många kära människor som är långt borta via Internet, men ibland betyder det också ren stress. Och varje dag antar jag utmaningen att filtrera vad som är bra för mig och vad som inte är det. Vad som är nödvändigt för att veta och vad som inte är det. Var kan jag personligen göra något och var inte. Det som uteslutande tjänar till att manipulera mig, att försvaga mitt inre ljus och vad inte. Vad som är "sant" och vad som inte är det. Och det är därför jag letar efter det varje dag. Vad är "min sanning".

Och "min sanning" ligger i det faktum att RelaxRanch borde vara en plats där människor är lyckliga. En plats där det finns något för alla som vill behålla sin inre glöd och som mot alla odds försöker om och om igen att stanna med sig själva. Människor som älskar att vara ett med naturen. Som inser att den kraft och helande som naturen ger oss är den största gåvan av alla.

En plats där du kan vara helt för dig själv, dra dig tillbaka och ladda batterierna bara själv. Och samtidigt en plats där barn lekar runt, grillar och gemensamma yogaklasser äger rum. Du kan gå ut med dina barn med båt för att fiska på Vänern och steka den fångade fisken på en av de många öarna vid elden.

Kanske är du också någon som arbetar hemifrån och kan flytta sitt kontor var som helst? Ta din bärbara dator och kom till oss i 1-2 månader. En långtidsuthyrning är också möjlig efter överenskommelse på RelaxRanch.

Och medan älgen redan äter höet till våra hästar framför huset och jag sitter på kontoret och tänker att det faktiskt är omöjligt att sätta ord på hur fantastiskt det är här, ser jag molnen röra sig längs himlen och en djup frid skapas inom mig. För att världen fortsätter att vända, ostoppbar. Och detta är tröstande, ger hopp, självförtroende och mod. Och jag är så glad om vi välkomnar dig snart. I den meningen: Var ljuset och håll dig stark! Allt kommer att bli bra!

Vänliga hälsningar

Din murgröna